Google mainonta

Mitä palvelua tarvitseva asiakas tekee ensimmäisenä? Etsii tarvitsemaansa palvelua Googlesta.

Hakusanamainonta on tehokkain keino päästä käsiksi parhaimpiin kohderyhmiisi

Hakusanamainonta kuuluu markkinoinnin tehokkaimpiin työkaluihin. Tämän työkalun avulla tavoitat verkonkäyttäjät, jotka etsivät tietoa juuri sinun tuotteistasi ja palveluistasi Hakusanamainonta ei pelkästään helpota juuri sinua vaan palvelee myös tiedonhakijaa, joka etsii tietoa tuotteista ja palveluista joita juuri hän tarvitsee.

Hakusanamainonnan ominaisiin piirteisiin kuuluvat käyttäjäystävällisyys, raportoitavuus ja tulosten seuranta. Näiden ominaisuuksien avulla asiakkaalle raportointi on erittäin selkeää ja muutosten teko tarvittaessa sujuu sujuvasti.

Yrityksen mainontaan ja hakukonelöydettävyyteen kannattaa panostaa

Onnistunut ja oikein kohdennettu mainonta on yksi yrityksen tärkeimmistä valttikorteista. Nykypäivänä digitalisaation aikaansaannos yritysten markkinoinnin suhteen oon mullistanut asiakashankinnan täysin. Valtaosa yritysten asiakkaista on löytänyt haluamansa tuotteen tai palvelun suoraan hakukoneita selailemalla.

Maailman suositumpana hakukoneena toimii Google. Googlen kilpailijoita ovat muun muassa. Bing ja Yahoo jotka toimivat myös hyvin asiakashankinnan kanavia mietittäessä.

Google on kuitenkin ylivoimaisesti suosituin hakukone jonka takia potentiaalisten ostajaehdokkaiden tavoittaminen sieltä on kaikkein kustannustehokkain tapa saada aikaan lisämyyntiä ja tulosta.

Nykyään tietoa haetaan suoraan netistä ja tänäpäivänä sitä sieltä myös löytyy. Erään tutkimuksen mukaan 90% Suomen väestöstä kuuluvat netinkäyttäjiin ja heistä 88% etsii tietoa Googlen kautta ostopäätöstä tehdessään.

Hakusanamarkkinointi

Mitä hakusanamarkkinoinnilla tarkoitetaan? Hakusanamarkkinointi on internetin hakukoneissa (Google, Bing, Yahoo) tapahtuvaa avainsanoihin pohjautuvaa markkinointia.

Kaikki lähtee liikkelle avainsanatutkimuksesta, jossa tutkitaan millä hakusanoilla yrityksesi löydetään parhaiten verkosta. 

Avainsanat joilla yrityksesi löydetään verkosta perustuu avainsanatutkimukseen, jossa kartoitetaan ne hakusanatermit ja hakulausekkeet, jotka liittyvät myytäviin tuotteisiinne tai palveluihinne.

hakusana mainonta

Tehosta yrityksesi löydettävyyttä

Hakusanamainonta tehokkaimmillaan

Tehokkain tapa saada kaikki irti hakusanamainonnasta on silloin, kun hakukoneoptimointi yhdistetään hakusanamainontaan.

Hakusanamainonta yhdessä hakukoneoptimoinnin kanssa on ehdottomasti paras tapa löytää ja valita potentiaaliset hakusanat, saada sivustolle lisää näkyvyyttä ja kasvattaa sivustovierailujen määrää.

Meiltä saat tarvittaessa myös kotisivut hakukone- ja konversio-optimoituina, avaimet käteen periaatteella.

verkkosivu mainonta