Hakusanamainonta - Google mainonta

Mitä asiakas, joka tarvitsee palveluita tekee ensimmäisenä? Etsii tarvitsemaansa palvelua Googlesta.

Hakusanamainonta on tehokkain keino päästä käsiksi suoraan kohderyhmääsi.

Hakusanamainonta kuuluu markkinoinnin tehokkaimpiin työkaluihin. Tämän työkalun avulla tavoitat verkonkäyttäjät, jotka etsivät tietoa juuri sinun tuotteistasi ja palveluistasi.

Hakusanamainonta ei pelkästään helpota sinua, vaan palvelee myös tiedonhakijaa, joka etsii tietoa tuotteista ja palveluista joita hän tarvitsee.

Hakusanamainonnan ominaisiin piirteisiin kuuluvat käyttäjäystävällisyys, raportoitavuus ja tulosten seuranta. Näiden ominaisuuksien avulla asiakkaalle raportointi on erittäin selkeää ja muutosten teko tarvittaessa onnistuu mutkattomasti.

Yrityksen mainontaan ja hakukonelöydettävyyteen kannattaa panostaa

Onnistunut ja oikein kohdennettu mainonta on yksi yrityksen tärkeimmistä valttikorteista.

Digitalisaation aikaansaannos yrityksen markkinoinnin suhteen on mullistanut asiakashankinnan täysin.

Valtaosa yritysten asiakkaista on löytänyt haluamansa tuotteen tai palvelun suoraan hakukoneita selailemalla.

Jokaisen yrityksen tulisi panostaa hakusanamainontaan, sillä se tekee ostohaluisten asiakkaiden tavoittamisesta helppoa juuri silloin kun he ovat etsimässä tietoa tuotteista ja palveluista..

Maailman suositumpana hakukoneena toimii Google. Googlen suurimpana kilpailijana toimii Microsoftin omistama hakukone Bing.

Google on kuitenkin ylivoimaisesti internetin suurin ja suosituin hakukone, josta haetaan palveluita ja tuotteita Suomessakin lukemattomia kertoja päivässä, jonka takia potentiaalisten ostajaehdokkaiden tavoittaminen sieltä on kustannustehokkain tapa saada aikaan lisämyyntiä ja tulosta.

Nykyään tietoa haetaan suoraan internetistä ja tänäpäivänä sitä sieltä myös löytyy. Erään tutkimuksen mukaan 90% Suomen väestöstä kuuluvat netinkäyttäjiin ja heistä 88% etsii tietoa Googlen kautta ostopäätöstä tehdessään.

Hakusanamainonta, eli SEM

Mitä hakusanamainonnalla tarkoitetaan?

Hakusanaminonta, eli SEM (Search Engine Marketing) on internetin hakukoneissa (Google, Bing, Yahoo) tapahtuvaa avainsanoihin pohjautuvaa mainostamista.

Hakusanamainonnan toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen;

Asiakas joka kuuluu kohderyhmääsi etsii tuotteitasi netissä, hänelle näytetään hakusanaa parhaiten vastaavat tulokset. Sinun mainoksesi on näiden tulosten kärjessä, kunhan mainoskampanjasi on rakennettu oikein.

Kustannus syntyy vasta silloin, kun potentiaalinen asiakas siirtyy verkkosivustollesi.

Hakusanamainonta on erittäin kustannustehokas, nopea ja tarkasti kohdennettava tapa saada sivustollesi uusia asiakkaita.

Suunnittelemme yrityksellesi tehokkaan, hyvin tarkasti kohdennetun ja tarpeitasi vastaavan kampanjan, joka tuo yrityksesi verkkosivuille liikennettä ja uusia asiakkaita internetistä. 

hakusana mainonta

Miksi valita Google-mainonta kumppaniksi Digitoimisto MRG?

  • Mainoksesi tullaan suunnittelemaan ja toteuttamaan räätälöidysti toiveidesi, tavoitteidesi ja liiketoimintasi mukaan.
  • Kaikki lähtee liikkelle avainsanatutkimuksesta jossa kartoitetaan ne hakusanatermit ja hakulausekkeet liiketoimintaasi pohjautuen, millä yrityksesi löydetään verkosta parhaiten. 
  • Suunnittelemme kampanjan avainsanat ja kohdennukset siten, että saamme mainoksillesi mahdollisimman laadukkaita klikkejä edullisesti.
  • Meitä aidosti kiinnostaa asiakkaan koko ostopolku ensimmäisestä klikkauksesta viimeiseen.
  • Raportoimme kampanjasi etenemisestä kuukausittain. Raportista käy ilmi kaikki oleelliset tiedot ja halutessasi voit keskustella tuloksista yhteyshenkilön kanssa.
  • Mikäli huomaamme, että kampanjan toimivuuden parantamiseksi tarvitsee tehdä suurempia toimenpiteitä, olemme yhteydessä sinuun.

Tehosta yrityksesi näkyvyyttä

Hakusanamainonta tehokkaimmillaan

Tehokkain tapa saada kaikki irti hakusanamainonnasta on silloin, kun hakukoneoptimointi yhdistetään hakusanamainontaan.

Hakusanamainonta yhdessä hakukoneoptimoinnin kanssa on ehdottomasti paras tapa löytää ja valita potentiaaliset hakusanat, saada sivustolle lisää näkyvyyttä ja kasvattaa sivustovierailujen määrää.

Meiltä saat tarvittaessa myös kotisivut hakukone- ja konversio-optimoituina, avaimet käteen periaatteella.

verkkosivu mainonta