Skip to content

Aloita valitsemalla sopiva vaihtoehto

Pienyrittäjän nettisivut soveltuvat hyvin aloittavalle tai pienelle yritykselle.
Räätälöidyt nettisivut suunnitellaan jokaisen yrityksen brändin ja markkinointitavoitteiden mukaan.

Valitse verkkosivuston tyyppi

Mitä paremmin tiedämme tarpeesi, sitä tarkemman hinta-arvion voimme antaa.

Arvioi sisältösivujen määrä

Sisältösivujen määrä vaikuttaa käytettyyn aikaan.

Vielä yksi vaihe, ennen hinta-arviota

Tarvitsemme yhteystietojasi arvion toimittamiseen.

Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojan.

Kotisivujen hintalaskuri - laske nettisivujen hinta

Laskurimme avulla lasket näppärästi nettisivujen hinnan ja tiedät suurin piirtein mitä projekti tulee maksamaan.

Nettisivujen hintaa on hyvä arvioida etukäteen. Jokaisella yrityksellä on budjetti, jossa kannattaa pyrkiä pysymään. Suosittelemme kuitenkin, että verkkosivujen kohdalla ei mennä sieltä missä aita on matalin, sillä kyseessä on enemmänkin erittäin tuottava investointi.

Monelle nykyajan yritykselle verkkosivut ovat koko liiketoiminnan kulmakivi.

Nettisivujen hinnan arvioiminen itse voi olla haastavaa

Websuunnittelun ja verkkosivustojen rakentamisen hinta muuttuu vuosittain. Jos olet yrityksen omistaja tai markkinoinnista vastaava henkilö tiedät sen paremmin kuin kukaan muu.

Verkkosivuston hinta ei muodostu pelkästään web-suunnittelijan tai koodarin työstä vaan se on paljon monimutkaisempaa.

Tavallisesti ammattimaisen verkkosivuston saaminen voi tuntua turhauttavalta, kun tarvitaan paljon kirjeenvaihtoa, keskustelua, tapaamisia ja niin edelleen.

Helppokäyttöisen laskurimme avulla olet jo puoliksi valmis, kun tiedät mitä projekti tulee suurin piirtein maksamaan. Hommat päästään aloittamaan heti, kun yhteinen sävel löytyy ja voidaan aloittaa tarkempi määrittely.

Huomaa kuitenkin, että lopullinen hinta voi olla edullisempi tai kalliimpi riippuen siitä, kuinka monimutkaisia ominaisuuksia sivustolle tarvitaan. 

Hyvin tavalliset sivut ilman ylimääräisiä järjestelmiä pysyvät lähes 99% tarkkuudella hinta-arvion puitteissa, mutta suuremmat räätälöidyt kokonaisuudet tai web-sovelluskehitystä vaativat sivut voivat poiketa arviosta merkittävästi.

Mistä verkkosivuston hinta muodostuu?

Olemme käyneet tätä asiaa läpi sivuillamme moneen otteeseen. Olemme jopa julkaisseet blogikirjoituksen, joka käsittelee kotisivun hintaa ja sen muodostumista.

Otamme huomioon hinta-arviossamme myös asiakasyrityksen koon ja uniikit tarpeet.

Jos päätät tehdä yhteistyötä kanssamme kotisivujen kanssa, saat meiltä myös arvokkaita vinkkejä markkinointiin sen automaatioon ja myynnin tehostamiseen. 

Voimme tarvittaessa auttaa rakentamaan myös järjestelmiä myynnin tehostamiseksi, jossa myyntitiimisi saa ostohousut jalassa olevia liidejä suoraan eteensä jolloin aikaa ei mene kylmäsoittoihin tai turhiin yhteydenottoihin.

Miksi valita Meidät?

Tunnemme digitaalisen puolen paremmin kuin hyvin. Tiedämme, mikä toimii ja mikä ei toimi.

joni knaapi
Joni Knaapi
CEO, Toimitusjohtaja
niko knaapi
Niko Knaapi
CDO, Digijohtaja

Luomme ennenäkemätöntä lisäarvoa yrityksellesi tai ideoillesi nopealla aikataululla. Onko sinulla jokin hullu idea, joka vaatii yhtä hullua toteuttajaa tai tarvitsetko apukäsiä markkinointiin vai haluatko ulkoistaa ohjelmointia, ohjelmistokehitystä tai verkkosivustojen toteuttamista? Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä lähdetään seuraavaksi yhdessä toteuttamaan!