Skip to content

Ulkoista digimarkkinointi meille
Tehdään tulosta yhdessä!

Ulkoista digimarkkinointiasi meille. Saat kaiken tarvitsemasi suoraan meiltä.

Arvostelut Googlessa:
5/5
Kirjoittanut: Niko Knaapi
Päivitetty 5.7.2022

Ulkoistettu digimarkkinointi on kummankin etu

Olemme työskennelleet tämän yrityksen eteen yli 6 vuotta ja joukkoon mahtuu satoja erilaisia markkinointiprojekteja aina kotisivujen tekemisestä, mainoskampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tavallisen digimarkkinoinnin lisäksi meiltä saat myös ohjelmistokehitystä, web-sovelluskehitystä, sisällöntuotantoa, video- ja valokuvausta sekä paljon muuta.

Ulkoistetun digimarkkinoinnin kohdalla asiakas maksaa kiinteää tuntihintaa, joka voidaan tasaisesti jakaa sovitulle ajanjaksolle. Huomioi, että jotkin työt vaativat huomattavasti enemmän aikaa kuin toiset, joten määritellään jokainen projekti tarkasti yhdessä.

Miksi ja milloin digimarkkinointi kannattaa ulkoistaa?

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen tuo markkinointiisi lisää uusia näkemyksiä sekä osaamista. Ulkoistamisen aloittaminen on helppoa, sillä kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

Voit esimerkiksi ulkoistaa tiettyjä projekteja tai yksityiskohtia, joissa yrityksesi tarvitsee apukäsiä. Tai parhaassa tapauksessa yrityksesi saa niin paljon tilauksia, että omat resurssit eivät nopealla aikataululla riitä ottamaan vastaan lisää tilauksia.

Markkinointi on kuitenkin melko aikaa vievää, jonka takia monet pienetkin projektit voivat työllistää koko tiimin turhan pitkäksi aikaa. Ulkoistamisen avulla tämäkin ongelma hoituu vain yhdellä keskustelulla.

Ulkoistamisen avulla yrityksesi voi myös laajentaa palvelu tarjontaa tai tarjota entistä räätälöidympiä palveluita, mikäli yhteistyökumppani tuo jotain lisäosaamista peliin, jota yritykselläsi ei vielä ole.

Osaavan kumppanin avulla digimarkkinointisi tehostuu ja asiakastyytyväisyys paranee. Samalla vähennät omaa työstressiä, kun joku muu jakaa saman stressin puolestasi.

Miten ulkoistan digimarkkinoinnin?

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen on helppoa. Heti, kun tiedät mitkä työt haluat jakaa yhteistyökumppanin kanssa ota yhteyttä.

Voit tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä kanssamme yhdessä sovitulla hinnastolla. Vastaamme kaikkiin digimarkkinoinnin tarpeisiisi.

Mitä kaikkea voit ulkoistaa meille:

  • Hakukoneoptimointi (sisäinen ja ulkoinen)
  • Verkkosivujen rakentaminen, suunnittelu ja päivitys
  • Markkinointi kampanjoiden suunnittelu ja toteutus
  • Somemainonta, Google- ja Bing ads. Myös natiivi verkot.
  • Ohjelmistokehitys, Web-sovellukset, lisäosien rakentaminen
  • Konsultointi
  • Video- ja valokuvaus
  • Sähköpostimarkkinointi
  • Markkinointiautomaatiot ja integraatiot
  • API-käyttöliittymien rakentaminen
 

Tässä vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea voimme tehdä puolestasi. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Raportointi

Kuten kaikki digimarkkinoijat tekevät: seuraamme mittareita ja pyrimme tavoitteisiin. Sitoudumme raportoimaan aina yhdessä sovitulla tavalla tuloksista ja tarjoamme kehitysehdotuksia projektiin kuin projektiin.

Kaikki tekemisemme on läpinäkyvää, tiedät aina mitä, miten ja milloin teemme.

Meillä on useita digitoimistoja yhteistyökumppanina, jotka luottavat meidän tekemiseen. Teemme heidän kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä ja selvitämme projektit yhdessä sovitussa aikataulussa.

Jos haluat kuulla lisää tai sinulle jäi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä.

Miksi valita Meidät?

Tunnemme digitaalisen puolen paremmin kuin hyvin. Tiedämme, mikä toimii ja mikä ei toimi.

joni knaapi
Joni Knaapi
CEO, Toimitusjohtaja
niko knaapi
Niko Knaapi
CDO

Luomme ennenäkemätöntä lisäarvoa yrityksellesi tai ideoillesi nopealla aikataululla. Onko sinulla jokin hullu idea, joka vaatii yhtä hullua toteuttajaa tai tarvitsetko apukäsiä markkinointiin vai haluatko ulkoistaa ohjelmointia, ohjelmistokehitystä tai verkkosivustojen toteuttamista? Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä lähdetään seuraavaksi yhdessä toteuttamaan!

Ota yhteyttä, keskustellaan.