Skip to content

Kotisivut yritykselle
Teemme sivustoja joita sinä ja asiakkaasi rakastavat.

Mitä palvelua tarvitseva asiakas tekee ensimmäisenä? Etsii tarvitsemaansa palvelua Googlesta.

Onnistuneet kotisivut ovat jokaisen yrityksen tukijalka ja peruspilari. Kotisivuilla voit viestiä suoraan yrityksesi arvoista, asiakkaista ja palveluista.

Arvostelut Googlessa:
5/5
verkkosivujen rakentaminen
Kirjoittanut: Niko Knaapi
Päivitetty 4.7.2022

Yrityksen kotisivut ovat yrityksesi kovin myyjä

Tiesitkö, että yrityksesi tuottavin myyjä on nettisivut? Yrityksen verkkosivut eivät lepää edes viikonloppuisin, vaan tekevät kovaa myyntityötä kellonympäri.

Nykyään Suomessa toimii vain satoja yrityksiä joilla ei ole verkkosivuja. Digitalisaation myötä verkkosivuista on tullut välttämätön paha, mutta samalla suunnaton kilpailuetu niille, jotka sitä osaa oikein käyttää. Monet yritykset toimivat tänä päivänä lähestulkoon pelkästään verkossa, jolloin yritys ei välttämättä tarvitse edes toimitiloja.

Tässä artikkelissa kerron sinulle, miksi jokaisella yrityksellä pitää olla verkkosivut ja miksi niihin kannattaa panostaa.

Ja ennen kuin jatkat lukemista, haluan kertoa sinulle. Minä ja veljeni olemme työskennelleet digitaalisessa maailmassa jo 6 vuoden ajan. Olemme toteuttaneet satoja onnistuneita projekteja eri toimialojen asiakkaille. Jokaisen työmme lähtökohta on pyrkiä kasvattamaan asiakkaan liiketoimintaa järkevällä tavalla, joka on mitattavissa.

Meillä on myös vahva osaaminen tulospohjaisesta markkinoinnista, joten tiedämme minkälaiset verkkosivut tuovat parhaiten asiakkaita ja mitä asioita pitää ottaa huomioon.

Toteutamme verkkosivustoja, verkkokauppoja ja web-sovelluksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti aina keskitetyillä resursseilla. Olipa ideasi miten hullu tahansa, me olemme yhtä hulluja kun haluamme toteuttaa sen. Pyydä rohkeasti hinta-arvioita tarjouspyyntölomakkeella, vastaamme nopealla aikataululla.

Minkälaiset ovat hyvät kotisivut?

Hyvät kotisivut ovat varsin yksilölliset. Se mikä toimii toiselle ei välttämättä toimi toiselle.

Lisäksi jokaisella toimialla on yleensä toimiviksi todettuja tapoja lähestyä, lämmittää tai tavoittaa asiakkaita. Nämä ovat asioita, jotka pitää ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Modernit ja hyvin toimivat verkkosivut on aina 100% optimoitu jokaiselle laitteelle vaikka suurin osa ihmisistä selaakin verkkoa pääsääntöisesti puhelimella. Lisäksi jokaisella verkkosivustolla on oltava selkeä tavoite. Mitä haluat saavuttaa? Myyntiä, kävijöitä, liidejä ja niin edelleen.

Pelkästään hienolla verkkosivuston ulkoasulla ei pitkälle pötki, nimittäin miten ajattelit asiakkaidesi löytävän yrityksen? Tarvitse hakukoneoptimoidut sivut, joista myös Google pitää. Tarjoammekin kaikkiin kotisivuihimme kattavan optimoinnin, jolla varmistamme parhaan mahdollisen näkyvyyden.

Alapuolella on muutamia esimerkkejä töistämme, joita olemme toteuttaneet.

Muutamia työnäytteitämme

Tähtäämme työssämme aina asiakkaan liiketoiminnan kasvattamiseen, joka näkyy työmme jokaisessa osa-alueessa. Meillä on pitkä kokemus tulospohjaisesta internetmarkkinoinnista sekä kumppanuusmarkkinoinnista, jonka takia tiedämme mikä toimii ja mikä ei. 

Olemme onnistuneet kasvattamaan myyntejä jokaisen asiakkaamme kohdalla.

Laske nettisivujen hinta
Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan näppärästi

Miten verkkosivuprojekti etenee?

Kaikki toteuttamamme verkkosivuprojektit etenevät aina sovitussa aikataulussa, meillä on ketterät resurssit joita pystymme liikuttamaan projektista toiseen tarvittaessa myös nopealla aikataululla.

Kaikki projektit aloitetaan aina tarkalla määrittelyllä, joka tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteena on saada kattava ymmärrys asiakkaan tarpeista ja tavoitteista.

Määrittelyvaiheen jälkeen teemme luonnoksia ja suunnittelua rakentamalla projektille ”Frameworkin” jota seuraamme varsinaisessa kehitysvaiheessa.

Kun luonnokset ovat valmiita, aloitamme rakentamaan verkkosivuja. Työn kesto vaihtelee merkittävästi asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavallisesti mitä enemmän toiminnallisuuksia asiakas haluaa, sitä kauemmin projektissa kestää. 

Yksi hyvä esimerkki oli yhdessä projektissamme käytetty hintavertailu moottori, jossa rakensimme järjestelmän joka kerää dataa netistä ja tallentaa sen omaan tietokantaa, jonka jälkeen tiedot näkyvät asiakkaan käyttöliittymässä.

Luovutamme verkkosivut sinulle, heti kun ne ovat valmiit ja olet tyytyväinen. Voimme vielä jatkossa tehdä muutoksia, mikäli näin sovimme. Tarvittaessa meiltä saa myös ylläpitopalvelun, jolloin teemme vuosittain tarvittavat tietoturvapäivitykset, bugien korjaukset ja muut päivitykset kiinteään kuukausi hintaan.

Autamme mielellämme myös laatimaan toimivan sisältöstrategian ja tuottamaan sisältöä hakukoneita varten, jotta saat lisää kävijöitä sivustollesi.

Eli projektin kulku lyhykäisyydessään:

  1. Määrittely
  2. Luonnos
  3. Rakentaminen
  4. Luovutus

Mitä yrityksen verkkosivut maksavat?

Nettisivuille on mahdotonta antaa yksittäistä hintaa, sillä jokainen verkkosivusto on uniikki omilla toiminnallisuuksillaan. Mitä monimutkaisempia ominaisuuksia verkkosivustolta vaaditaan ja mitä enemmän kävijöitä sen pitää samanaikaisesti kestää sitä enemmän hintaa verkkosivuilla on.

Pienimmätkin yrityksen kotisivut saattavat maksaa vähintään 3000 euroa.

Toteankin tähän väliin, että halvalla et saa hyvää. Miksi haluat halvat kotisivut, mutta yrität kuitenkin samalla rakentaa brändiä tai tehdä merkittävää tulosta verkkosivustojen kautta? Ammattilainen näkee heti, jos verkkosivut on tehty valmispohjilla, malliteemoilla tai koodia kopioimalla.

Suosittelen panostamaan kotisivuihin, sillä se on paras kertainvestointi minkä voit yrityksesi eteen tehdä. Et ole valmis maksamaan kotisivuista, mutta olet valmis ottamaan riskin siitä, että palkkaamasi myyjä onkin floppi. Mieti vähän.

Tarjoamme kuitenkin pienemmille ja vastaperustetuille yrityksille helpon mahdollisuuden saada kotisivut edulliseen hintaan, mutta näissä tapauksissa hyödynnämme avoimia lähdekoodeja, WordPressiä sekä valmiskirjastoja.

Pääsääntöisesti teemme kuitenkin räätälöityjä alusta loppuun käsin koodattuja projekteja, joiden keskimääräiset kustannukset vaihtelevat 10 – 30 000 euron välimaastossa.

Eli yhteenvetona.

Kotisivut yritykselle ammattilaisen tekemänä maksaa noin 3000 – 30 000 euroa. Tämän lisäksi sinun pitää maksaa kuukausittain webhotellin ylläpidosta sekä verkkotunnuksesta. Me hoidamme nämä järjestelyt puolestasi kaikkiin projekteihimme ja skaalamme niitä tarpeidesi mukaan.

Miksi valita Meidät?

Tunnemme digitaalisen puolen paremmin kuin hyvin. Tiedämme, mikä toimii ja mikä ei toimi.

joni knaapi
Joni Knaapi
CEO, Toimitusjohtaja
niko knaapi
Niko Knaapi
CDO, Digijohtaja

Luomme ennenäkemätöntä lisäarvoa yrityksellesi tai ideoillesi nopealla aikataululla. Onko sinulla jokin hullu idea, joka vaatii yhtä hullua toteuttajaa tai tarvitsetko apukäsiä markkinointiin vai haluatko ulkoistaa ohjelmointia, ohjelmistokehitystä tai verkkosivustojen toteuttamista? Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä lähdetään seuraavaksi yhdessä toteuttamaan!

WordPress kotisivut sopivat yritykselle kuin yritykselle

WordPress ei itsessään ole kotisivu tai mikään ihmeellinen taianomainen asia.

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla kuka tahansa voi lisätä sivuille blogeja, tekstiä tai muokata sisältöä aina tarpeiden mukaan. Tästä syystä digitoimistot suosivat WordPressiä, koska sen avulla kotisivun tilanneet yritykset pystyvät jatkossa itse päivittämään sivujaan omatoimisesti.

Monet suurimmat ja suosituimmat verkkosivut maailmalla hyödyntävät WordPressin ominaisuuksia vaikka suurin osa niiden koodista on peräisin muualta.

Me toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä WordPress verkkosivuja, jotka hyödyntävät modernia teknologiaa ja joiden päälle voi rakentaa myös tietoturvallisia järjestelmiä. 

Olemme tehneet useita WordPress toteutuksia, joissa on räätälöityjä järjestelmiä integroituna ja ne kestävät jopa satojen tuhansien kuukausikävijöiden kuorman hidastelematta pätkääkään.

Verkkosivut voi tehdä myös itse ilman koodaamista

Kotisivut on mahdollista tehdä itse ilmaiseksi, mutta niiden ominaisuudet ja toiminnallisuudet jäävät vain 1% siitä, mitä digitoimiston toteuttamat kotisivuprojektit pitävät sisällään.

Monesti kuitenkin uusilla tai pienillä yrityksillä ei välttämättä ole varaa maksaa verkkosivuista vaikka ne ovatkin kertainvestointi, joka maksaa itsensä varmasti takaisin.

On olemassa kolme erilaista työkalua toteuttaa kotisivut ilmaiseksi ja ne ovat WordPress.com, joka toimii myös sisällönhallintajärjestelmänä monissa suuryhtiöiden verkkosivustoissa. Sisällönhallintajärjestelmä (CMS, Content management system) ei liity suoraan WordPress.com ilmaissivuihin vaan se on erillinen moottori, jonka integrointi mukautettuihin projekteihin vaatii kooditietämystä.

Kaksi muuta vaihtoehtoa ovat Webnode ja Weebly. Yhdessä nämä kolme muodostavat ilmaisten verkkosivustojen editori kokonaisuuden joiden avulla kuka tahansa voi luoda kotisivut ilmaiseksi. Hakukoneet eivät kuitenkaan suosio ilmaisohjelmilla tehtyjä verkkosivuja ja siksi niitä on mahdoton löytää etsimällä esimerkiksi Googlesta tai Bingistä.

En missään tapauksessa suosittele tekemään yrityksen verkkosivustoja ilmaisohjelmilla! Menetät mahdollisuuden saada asiakkaita verkosta. Harrastuksiin tai  huvin vuoksi blogin ylläpitämiseen ne voivat kuitenkin olla hyvä vaihtoehto.

Jos sinulla on jo verkkosivusto, mutta se ei löydy Googlesta tai muista hakukoneista ota rohkeasti yhteyttä. Korjataan asia.

No, aletaanko hommiin?