Kotisivut pienyrittäjälle

kotisivut pienyrittäjälle
Kirjoittanut: Niko Knaapi

Nykyajan pienyrittäjät saavat yhä enemmän näkyvyyttä internetissä käytön jatkuvan lisääntymisen myötä. Kannattaa siis varmistaa, että juuri sinä näyt potentiaalisten asiakkaittesi edessä aina kun he tarvitsevat sinua.

Parhaiten varmistat tämän omilla verkkosivuilla, joihin voit linkittää esimerkiksi sosiaalisesta mediasta tai käyntikorteista.

Pienyrittäjän kotisivut edullisesti

Digitoimisto MRG haluaa tukea pienryittäjiä tarjoamalla kaikille alle 5 henkeä työllistäville yrittäjille verkkokaupan tai kotisivujen rakentamisen merkittävillä alennuksilla.

Tiedostamme miten tärkeää pienemmille yrittäjille on näkyä verkossa ja siten tavoittaa asiakkaita aktiivisen myyntityön lisäksi.

Pienyrittäjillä aika ja rahat ovat aina tiukassa ja niukatkin resurssit on jaettavat tärkeysjärjestyksessä.

Osallistumalla pienyrittäjien tukemiseen voivat pienyrittäjät saada kotisivut erittäin edullisesti. Rahallinen arvo toiminnallamme on yli 1500 euroa.

Saat lunastettua tarjouksen jättämällä tarjouspyynnön kuvauksen perään merkin ”Pienyrittäjä” tai soittamalla numeroon 040 069 4741.

Laske nettisivujen hinta
Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan näppärästi

Kenet lasketaan pienyrittäjäksi

Pienyrittäjäksi voidaan laskea kaikki PK-yrittäjät yrityksen koosta riippumatta, mutta yleensä sillä tarkoitetaan esimerkiksi yksinyrittäjiä tai alle 10 henkilöä työllistäviä yrityksiä.

Myös Freelancerit ja kevytyrittäjät voidaan lukea pienyrittäjiksi yrityksen toiminnan ollessa melko pientä.

Humioi kuitenkin, että kevytyrittäjät eivät ole oikeutettuja pienyrittäjille tarkoitettuihin etuuksiin kuten arvonlisäveron alarajahuojennukseen, joka voidaan myöntää liikevaihdon perusteella.

Eli esimerkiksi alle 10 000 euron liikevaihdolla yrittäjä saa arvonlisäverot takaisin.

Mitä pienyrittäjien kotisivut maksavat?

Kotisivujen tarkkaa hintaa on vaikea sanoa ilman, että haluttu lopputulos määritellään tarkemmin. Voit pyytää meiltä maksuttoman tarjouksen verkkosivuston toteutuksesta.

Verkkosivuston hintaan vaikuttavat:

Domain = kiinteä vuosimaksu, hinta riippuu valitsemasi domainin nimestä ja TLD:stä. Lue tarkempi ohje domainin ostamiseen.

Host eli webhotelli = kiinteä vuosittainen maksu, jonka hinta riippuu tarvitsemasi kapasiteetista ja nopeudesta.

Rakentaminen = suurin kertakuluerä, jonka hinta riippuu tarvitsemistasi ominaisuuksista ja sisältösivujen määrästä. Verkkokaupat ovat haastavempia toteuttaa ja siten maksavat kotisivuja enemmän.

Myös rakentamiseen käytetty aika ja lopputuloksen laadunvarmistus vaikuttaa kotisivujen hinnoitteluun.

Lisäksi jokaisen yrityksen kotisivut vaativat jatkuvaa ylläpitoa jos halutaan saada orgaanista näkyvyyttä ilman esimerkiksi Google mainontaa.

Valitse tee-se-itse ja digitoimiston väliltä

Kun olet perustamassa yrityksellesi kotisivuja sinun täytyy valitaa ulkoistamisen ja itse tekemisen väliltä.

Itse tehdyt verkkosivut on mahdollista saada ilmaiseksi, mutta niistä puuttuu lähes kaikki toiminnallisuudet eikä niillä voi saada orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa.

Jos kuitenkin haluat tehdä yksinkertaiset verkkosivut ilmaiseksi voit lukea pikaoppaan tästä.

Suosittelemme kuitenkin panostamaan verkkosivuston laatuun, toteutukseen ja käyttäjäystävällisyyteen sillä parhaat verkkosivut houkuttelevat uusia asiakkaita itsestään.

Miten voin itse päivittää sivustoa?

Staattiset huonosti responsiiviset sivut joita ei pysty muokkaamaan ilman lähdekoodiin koskemista ovat historiaa.

Kaikki toteuttamamme nettisivut pitävät sisällään CMS eli sisällönhallintajärjestelmän, jossa käytämme maailman tunnetuinta ja helppokäyttöisintä järjestelmää WordPressiä.

WordPress mahdollistaa sisällön päivittämisen itse, sekä aktiivisen blogin julkaisemisen siten, että voit viikottain jakaa kuulumisia lukijoillesi ja potentiaalisille asiakkaille.

Kotisivupaketin lisäksi autamme sinua pienyrittäjänä alkuun sopivan digitaalisen strategian löytämisessä ja toteuttamisessa.